Signe Nature stelt wintercollectie 2018 voor

Signe Nature stelt wintercollectie 2018 voor

Actrice & zangeres Aïssatou Diop is muze voor Belgische modemerk

Nergens beter dan… bij het Belgische modemerk Signe Nature. Toch als je deze winter wilt stralen in warme elegantie. Actrice en zangeres Aïssatou Diop, beter bekend als Charité uit ‘Thuis’, is dit najaar de nieuwe muze van het Belgische modemerk.

Vrouwelijke elegantie staat centraal in de gloednieuwe wintercollectie van Signe Nature: jurkjes met een kanten detail, zwierige mouwen of frivole prints van vlinders en bloemen. De broeken zijn dan weer wat hoger in de taille en wijder in de pijpen. Daarbij wisselen knusse breisels – lange, losjes gehaakte cardigans in tal van warme tinten – af met stoere stukken in leder, van de klassieke kokerrok in het zwart over een trendy broek in kakigroen tot een opvallende blazer in donkerrood.

Het geheim van de wintercollectie van Signe Nature schuilt in de details. Het Belgische modemerk verrast met elegante plooien, lintjes in contrastkleuren en stijlvolle glitteraccenten. Naast basic zwart en grijs, kiest Signe Nature voluit voor warmte met tinten als oker, kaki, koningsblauw en karmijnrood. Daarbij staat de vrouwelijke Aïssatou Diop perfect voor de sfeer die het Belgische merk wil uitstralen: charismatisch, elegant en trendy casual.

Over Signe Nature – www.signenature.be
Signe Nature is een Belgisch trendy en betaalbaar merk voor alle stijlen en alle maten. Het merk is ontworpen door vrouwen en richt zich tot moderne vrouwen die houden van urban chic.

Voor meer info
RCA I Hilde Meus I +32 11 590 599 I hilde.meus@rca.be I www.rcapress.be (beelden en prijzen)
RCA I Margot Feiner I +32 11 590 590 I margot.feiner@rca.be I www.rcapress.be (beelden en prijzen)