Signe Nature stelt tussencollectie FW 2018 voor:

Signe Nature stelt tussencollectie FW 2018 voor:

van fantasievolle prints tot wollen stoffen

Geen saai najaar voor Signe Nature, het Belgische modemerk dat vrouwen graag verrast met elegante en uiterst draagbare collecties. De tussencollectie zet fleurige prints, wollige stoffen en speelse silhouetten in de kijker, in een mix van trendy kleuren zoals fuchsia en oker. Zo stel je makkelijk je eigen look samen en ga je stijlvol de winter tegemoet. 

Combineren kan meer dan ooit met de nieuwe Intercollection van Signe Nature. Van een cardigan in fuchsia tot een tijdloze ‘little black dress’, elk stuk van de collectie is zorgvuldig ontworpen én past perfect in je dressing deze winter. Zo trotseer je straks stijlvol de kou met een poncho in faux fur of een casual cardigan in wollen tricot.

De bloemenprint, een klassieker bij Signe Nature, siert ook deze collectie: op stijlvolle jurken en lichte blouses, gecombineerd met een zachte cardigan voor een gezellig cocoongevoel. Signe Nature zet ook dé trend van het seizoen in de kijker: de dierenprint. Met luipaardmotief of gestileerde poema, het ontbreekt de nieuwe collectie alvast niet aan inspiratie om creatief te combineren.

Download hier beelden: http://prez.ly/ZdP

Over Signe Nature – www.signenature.be
Signe Nature is een Belgisch trendy en betaalbaar merk voor alle stijlen en alle maten. Het merk is ontworpen door vrouwen en richt zich tot moderne vrouwen die houden van urban chic.

Voor meer info
RCA I Hilde Meus I +32 11 590 599 I hilde.meus@rca.be
RCA I Margot Feiner I +32 11 590 590 I margot.feiner@rca.be
www.rcapress.be (beelden en prijzen)