Signe Nature FW19 neemt je mee op roadtrip

Signe Nature FW19 neemt je mee op roadtrip

Belgisch modemerk verrast vrouwen dit najaar met gedurfde elegantie

De fotoshoot in de Hoge Venen geeft perfect de sfeer weer van de nieuwe najaarscollectie van Signe Nature: vrouwelijke vrijheid. Het Belgische merk, dat een nieuw modehoofdstuk is ingeslagen, kiest voortaan resoluut voor gedurfde verfijning en spontane silhouetten. In de collectie FW19 vertaalt zich dat alvast in krachtige wintertinten, expressieve bloemen en dierenprints 2.0.

Signe Nature start een nieuw modeverhaal, te beginnen met een nieuwe catalogus én een opvallende collectie voor de herfst-winter. Nog meer dan vroeger richt het modelabel zich tot de onafhankelijke en vrijgevochten vrouw, die houdt van sierlijke silhouetten, vrouwelijke details en gedurfde creativiteit.

De roadtrip van Signe Nature start in de ongerepte natuur, langs kleurrijke velden die de ontwerpers inspireerden tot grote bloemenprints. Je vindt ze dit najaar overal terug – zowel op kortere kleedjes en langere hemdsjurken als loszittende broeken of een meer geklede bomberjacket. De bloemen komen ook helemaal tot hun recht in typische najaarskleuren als okergeel, roestkleur en donkergroen.

Ook de dierenprints vormen een rode draad in de najaarscollectie. In verfijnde ‘casual chic’-stijl laten ze alle ruimte voor je wilde, instinctieve of uiterst spontane kant. Zonder details uit het oog te verliezen uiteraard. De kledinglijn van Signe Nature straalt meer dan ooit energie uit en is ontworpen voor vrouwen die durven tonen wie ze zijn, in al hun vrouwelijkheid en elegantie.

Voor meer info
RCA I Margot Feiner I +32 494 82 31 83 I margot.feiner@rca.be I www.rcapress.be

Signe Nature FW19.pdf 878 KB