Romantisch rendez-vous met Signe Nature

Romantisch rendez-vous met Signe Nature

Belgisch modemerk zet deze lente-zomer in op bloemen en ruches

Als het van Signe Nature afhangt, wordt het een zonnige zomer met een streepje romantiek in de lucht. Het Belgische modemerk verleidt fashionista’s met energieke kleuren, vrouwelijke ruches en bloemenprints alom.

Met de nieuwe collectie van Signe Nature kom je altijd elegant voor de dag. Of je nu voor klassieke strepen kiest – van horizontale bloklijnen tot een subtieler verticaal lijntje – of voor een vrolijke print met grote bloemmotieven en bladeren in de hoofdrol. Signe Nature tekent steevast voor vrouwelijke elegantie met zachte stoffen, fijne afwerkingen en veel effen kleuren – van warm wit en stijlvol beige tot intens koraalrood en sportief jeansblauw. En geef toe, met zwierig zwaaiende ruches haal je dat zalige zomergevoel instant in huis…

Neem eens een kijkje op de website www.signenature.be of op http://tricobel-signe-nature.rcapress.be/media# waar alle beelden/packshots met prijs vermeldt staan.

Over Signe Nature – www.signenature.be

Signe Nature is een Belgisch trendy en betaalbaar merk voor alle stijlen en alle maten! Het merk is ontworpen door vrouwen en richt zich tot moderne vrouwen die houden van urban chic.

Voor meer info

RCA I Hilde Meus I +32 11 590 599 I hilde.meus@rca.be

RCA I Margot Feiner  I +32 11 590 599 I margot.feiner@rca.be