INVITE: Signe Nature FW19: een nieuw hoofdstuk in intieme setting

INVITE: Signe Nature FW19: een nieuw hoofdstuk in intieme setting

Voor FW19 neemt het Belgische modemerk Signe Nature je graag mee op reis, naar een stukje ongerepte natuur in de Hoge Venen. Het roadtrip-thema van de collectie leidt je ook naar een exclusieve ‘behind the scenes’-preview in de showroom aan het MAS. Een moment om op adem te komen, te genieten van schoonheid en om samen met het Signe Nature-team de stap naar een gloednieuw modehoofdstuk te zetten.

Het nieuwe Signe Nature richt zich tot de onafhankelijke, vrijgevochten vrouw die houdt van sierlijke silhouetten, vrouwelijke details en gedurfde creativiteit. Fleurige bloemenprints, verfijnde casual chic, dierenprints die de wilde, instinctieve en spontane kant weerspiegelen. Ontdek het allemaal op dinsdag 25 juni, tussen 16 en 20 uur, in de Signe Nature-showroom op het Eilandje, op de hoek van de Napoleonkaai - Kribbestraat.

Benieuwd naar de hele collectie van het gloednieuwe Signe Nature? Geef dan een seintje aan Margot Feiner van RCA, telefonisch op het nummer +32 494 82 31 83 of via mail naar margot.feiner@rca.be.

Signe Nature invite collectiepresentatie FW19 Singe Nature_FW19_invite_v3.pdf - 2 MB