De party looks van Signe Nature

De party looks van Signe Nature

Belgisch modemerk geeft de eindejaarsfeesten nog meer sfeer & stijl

Saaie feesten? Dat is dan buiten Signe Nature gerekend... Met zijn najaarscollectie inspireert het Belgische modemerk je tot een vrolijk én vrouwelijk eindejaar. Daarbij krijg je alle vrijheid om je stijl te kiezen – van gedurfd gekleurd over speels kort tot feestelijk lang.

Outshine the X-Mas Tree
Wie kerst zegt, zegt rood en groen. Maar Signe Nature zou Signe Nature niet zijn, zonder daar een eigen touch aan te geven. Zo krijgt een comfortabele casual chic sweater in grof gebreid groen een metallic accent en een feestelijke top in oranjebruin een kanten detail. Combineer met een zwierige broek met fleurig bloemenmotief of een losse cardigan voor zacht comfort… en je overklast met deze krachtige wintertinten moeiteloos de kerstboom!

No to the mistletoe
Trek een fleurige maxidress aan, verf je lippen vuurrood, steek je haar nonchalant op… en ga voor een elegante entree. Tegen een donkere feestelijke basis komen de expressieve bloemenprints en de dierenmotieven van Signe Nature helemaal tot hun recht. Stijlvol én stoer, zeker als je de look afwerkt met stoere booties, vrouwelijke pumps of een lederen jasje. Je zal geen mistletoe nodig hebben om in de smaak te vallen bij je geliefde.

Bring the sexy back
Niets mis mee om tijdens de feestdagen een klein beetje been te laten zien, toch? Nog meer dan vroeger richt Signe Nature zich tot de onafhankelijke en vrijgevochten vrouw, die houdt van sierlijke silhouetten, verfijnde details en gedurfde creativiteit. Daarbij geven de dierenprints – wat dacht je van python? – je alle ruimte voor je wilde, instinctieve of uiterst spontane kant. Op een energiek eindejaar!

Voor meer info
RCA I Margot Feiner I +32 494 82 31 83 I margot.feiner@rca.be I www.rcapress.be

SN_PB_FEESTDAGEN_NL.pdf 808 KB