Dag van de Belgische mode – herfstcollectie Signe Nature

Ontdek de herfstcollectie 2017 van het Belgische merk Signe Nature

Het Belgische modemerk Signe Nature wenst je, deze vrijdag 20 oktober, een mooie Dag van de Belgische Mode!

De campagne #dagvandebelgischemode – een samenwerking van Belmodo, Creamoda en Flanders DC – vraagt alle fashionista’s om hun liefde voor Belgische mode te tonen en te delen via sociale media, met de hashtags #dagvandebelgischemode, #dvdbm, #belmodo, #ikkoopbelgisch en #intobelgianfashion.

Deze dag is ook een uitgelezen kans om nieuw Belgisch modetalent te leren kennen of bestaande merken te herontdekken – zoals het label Signe Nature, gelanceerd in 2000 door het Belgische modebedrijf Tricobel.

Twee dagen geleden lanceerde Signe Nature officieel zijn herfstcollectie 2017. Stuk voor stuk eigentijdse ontwerpen – soms klassiek, soms meer uitgesproken – met warm oker en trendy karmijn in de hoofdrol. Tegelijk zijn de ontwerpen mooie basics die evengoed samengaan met een simpele jeans als met stoer maar stijlvol leder en zilveren accessoires. En uiteraard kom je ook trendy gekleed voor de dag, met de eindejaarsfeesten in zicht. 

Vier dus mee de Dag van de Belgische Mode!

#dagvandebelgischemode, #dvdbm

Over Tricobel

Tricobel is al meer dan 80 jaar actief in de modesector, zowel in Vlaanderen als in Wallonië. De familie Meeckers in Aubel, Luik, richtte het merk op – vandaar ook de naam Tricobel als verkorting van ‘Tricots d’Aubel’. Tricobel lanceerde zowel de multi-merkenwinkels Espace Mode als het label Signe Nature.

Voor meer info

www.signenature.be

Contactgegevens

• Pers

FR: Aurore JOLY I aurore.joly@rca.be I +32 11 59 05 90 I +32 484 15 29 35

NL: Hilde MEUS I hilde.meus@rca.be I +32 11 59 05 97 I +32 473 69 51 07

• Tricobel

Marketing & Communication I Mélissa DIANTETE I melissa.diantete@tricobel.be I +32 87 30 60 25